Sfidat e globalizimit kane sjelle nevojen per ndyshim konstant ne menyren e te berit biznes, nder sfidat kryesore me te cilat perballet biznesi por dhe ekonomi te tera te shteteve te caktuara, eshte...

[get_posts number='3' excerpt="200"] // Load three most recent posts
top
[get_post id='55' excerpt="200"] // Get custom post by ID
top
[get_posts_category category='1' excerpt="200"] // Get posts by category
top