Item image

Speedtaxi

SPEED TAXI “Five Stars” është kompania lider e cila ndryshoi konceptin e shërbimit taksi në Shqipëri. E krijuar në Janar të vitit 2012, SPEED TAXI vendosi për herë të parë standardet ndërkombëtare të shërbimit taksi me çmime tepër konkuruese. Duke ofruar shërbim 24 orë në 365 ditë të vitit, makinat e SPEED TAXI “Five Stars” mund ti gjeni në më shumë se 9 stacione taksi në Tiranë. Nëse duhet të arrish shpejtë në destinacion dhe kërkon të marrësh shërbimin më cilësor, telefono në numrat e vënë në dispozicion 24 orë, ose rezervo online udhëtimin tënd.