Item image

Hotel Relax Dhermi

Hotel 16 dhoma, AC, TV, Frigo, ballkon me pamje nga deti, Bar, Restorant,Parking, Wireless, Pishine, akomodim, Muzik, TV, Exchange, Cadra, Ambjente privacie

Hotel Relax”, ka te instaluar pishinen me te madhe ne Dhermi, me dimensione madheshtore 14×7 m, me thellesi qe fillon nga 1.1 m deri ne 2.40 m.

Natyrisht, te gjitha keto, ju ofrohen me nje sherbim te kulturuar nga stafi yne profesionist, cmime te arsyeshme dhe me nje ambjent krejtesisht larg zhurmave.