Cfare eshte albguide.al

Home » Camping » Uncategorized » Cfare eshte albguide.al

Sfidat e globalizimit kane sjelle nevojen per ndyshim konstant ne menyren e te berit biznes, nder sfidat kryesore me te cilat perballet biznesi por dhe ekonomi te tera te shteteve te caktuara, eshte pikerisht perthithja e klienteles te duhur, dhe menyra se si keto ekonomi/biznese shfaqen ne syrin e konsumatorit.Duke u nisur nga fakti I aportunitetit, ekonomia Shqipetare me mbeshtetje ne teresi nga biznesi vendas ka epersi gjeografike dhe natyrore te shfrytezoje tregun global te turizmit eksplorues.Jane pikerisht keto epersi qe duhen shfrytezuar  duke perqafuar sfidat per te qene lider ne tregun global.

Per te qene sa me produktive ne shitjen e produktit te cilin ne perfaqesojme, ne duhet qe ta shfaqim kete produkt ne menyren me te mire te mundeshme, duhet ta pershkruajme kete produkt duke shfaqur vlerat e shtuara per konsumatorin dhe duke shpjeguar arsyet kyce pse duhen eksploruar, pra duke qene sa me atraktive ne menyren e duhur ne ritim probabilitetin e e ritjes te produktivitetin ne menyre te ndjeshme.Imazhi I vizibilitetit eshte nje nga faktoret kryesore, por pa e shfaqur kete imazh ne arenen e audiences perkatese ne nuk arijme te shfrytezojme potencialin e klienteles, dhe si rjedhoje nuk do te kemi produktivitetin e duhur. Per kete arsye duhet qe ky imazh te shfaqet ne audiencen e cila ka potencialin me te madh, dhe kjo audience kerkon nje studim te personalizuar dhe duhet zgjedhur me perkujdesje te vecante.

Pikerisht keto jane faktoret dhe sfidat te cilat ne ne albguide.al kemi vendosur ti aktualizojme dhe promovojme.Ky Portal eshte porta e guides nderkombetare dhe nderthurjes te biznesit, kultures dhe Historise nepermjet teknologjise te informacionit dhe marketingut.Portal Guide per biznesin e sherbimit dhe prodhimit ne Shqiperi dhe Rajon. Fokusi eshte ne Promovimin e biznesit ne ambjentin nderkombetar, ritje e vizibiliteti te biznesit ne arenen potenciale te klienteles mbareglobale, Albguide kete ritje vizibiliteti e ben pikerisht tek ajo audience e cila eshte me e predispozuara per te eksploruar ambjentin e biznesit Shqiptar, sikurse dhe vizibilitet I personalizuar per audience te vecante me nje focus specific.Pervecse ka ne focus nderlidhjen e biznesit me konsumatorin dhe optimizimin e kesaj game klientelesh,  ka ne focus te vecante krijimin e nje klientele krejt te re si dhe ritjen e rendimentit te biznesit ne kete fushe.Jane pikerisht keto faktore dhe keto makineri marketingu te cilat Albguide I mjeshteron per shkembimin e informacionit ne favor te Biznesit tuaj.