• Item thumbnail

  Vlora International Hotel

  Në buzë të bregdetit të mrekullueshëm të Vlorës, i vendosur në zonën më fantastike të qytetit, pranë tunelit ku ujërat e kristalta rrjedhin prej shekujt përmes gjelbërimit të pishave, shfaqet Hotel New York. Vendndodhja e tij në pjesën më të bukur te Gjirit të Vlorës, të njohur si Uji I Ftohtë, si dhe në këmbët […]

  No rating yet.
 • Item thumbnail

  HOTEL PARTNER

  Vlora International Hotel is located in city center, 50 m from the sea making the ideal place to enjoy fantastic views of the bay of Vlora. Vlora International Hotel offers convenience for tourists and also for business visitors who choose Vlora to meet their requirements.

  Rr Pelivan Leskaj Vlore Albania
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Credins Bank

  Hotel Partner is a luxury Hotel located in Vlora, this Hotel has a full capacity in all features of luxury, Accomodation, Restorant as well as Conference rooms and guide services in the region of Vlora.

  Rr. Ismail Qemali Nr.4 Tiranë, Shqipëri Tirane Albania
  No rating yet.