• Item thumbnail

  Grillhouse-Greekoriginalsouvlaki

  Gjithçka nisi rreth 15 vite më parë, në shtetin tonë fqinj. Atje pata impaktin e parë me këtë ushqim “tradicional” grek. Fill më pas ndërmora iniciativën dhe guximin për të depërtuar në tregun grek. Siç ndodh zakonisht, çdo nisëm ka dhe vështirësitë e saj, por me shumë punë, dashuri dhe pasion çdo pengesë mund të […]

  Rruga LUIGJ GURAKUQI. Tirane 1001
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Big Bite

  Gjithçka nisi rreth 15 vite më parë, në shtetin tonë fqinj. Atje pata impaktin e parë me këtë ushqim “tradicional” grek. Fill më pas ndërmora iniciativën dhe guximin për të depërtuar në tregun grek. Siç ndodh zakonisht, çdo nisëm ka dhe vështirësitë e saj, por me shumë punë, dashuri dhe pasion çdo pengesë mund të […]

  Rruga e Elbasanit,Tirane, Tiranë, Albania
  No rating yet.