• Item thumbnail

  Belconti Hotel

  I ndërtuar në vitin 2002, duke u rifreskuar dhe konsoliduar gjithnjë e më shumë në fushën e turizmit me kërkesat e tregut dhe të kohës, Bel Conti Hotel vjen tek ju si një shportë mundesish, relaxi, zbavitje dhe argëtimi. Shërbimi me profesionalizëm, komoditeti i krijuar me shumë art dhe dashuri, shumëllojshmëria e zbavitjeve dhe argëtimeve, […]

  Hotel Belconti Shkembi i Kavajes. Durres
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Hotel Relax Dhermi

  Hotel 16 dhoma, AC, TV, Frigo, ballkon me pamje nga deti, Bar, Restorant,Parking, Wireless, Pishine, akomodim, Muzik, TV, Exchange, Cadra, Ambjente privacie Hotel Relax”, ka te instaluar pishinen me te madhe ne Dhermi, me dimensione madheshtore 14×7 m, me thellesi qe fillon nga 1.1 m deri ne 2.40 m. Natyrisht, te gjitha keto, ju ofrohen […]

  No rating yet.
 • Item thumbnail

  HOTEL DOLCE VITA

  With its unique architecture, Hotel Dolce Vita harmoniously combines the exceptionally modern facilities with the elegance and luxury of the neoclassical design, creating a unique cosmopolitan atmosphere. Discover the historical site and beauty of Durres by letting us offering you personalized Taxi service, available for a fee. he pool is located near the beach. Clients […]

  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Hotel Victoria

  Hotel Victoria is one of the most requested hotels in Pogradec. With a favorable position and wonderful views towards Lake Ohrid, Victoria Hotel offers perfect conditions to spend a weekend or vacation relaxing and unforgettable. Parking provided, very reasonable prices and many other values that make the Hotel Victoria favorite for many citizens who want […]

  Hotel Victoria Memelisht, Pogradec, Albania
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Life gallery

  Welcome to the most luxurious Hotel of Albania, where luxury meets comfort and makes your stay an unforgettable experience. The newly designed “Life Gallery” invites you to discover the best that Korca, Albania has to offer in horeca industry. Enjoy our elegant hotel accommodation in style.

  Bulevard Republika, Korce, Albania